MEDNARODNA KONFERENCA: MOČ DIGITALNEGA POUČEVANJA

Moč digitalnega poučevanja - 25. marec 2024

Pred nami je konferenca, ki bo odprla aktualne teme s področja digitalnega poučevanja v šolstvu ter gostila vrhunske domače in tuje predavatelje. Govorili bomo o vključevanju in prednostih digitalnega poučevanja, izpostavili primere dobrih praks in preizkusili najnovejše tehnične inovacije.

KDAJ: Sobota, 25. 3. 2023, 8.00–16.00

KJE: Brdo pri Kranju, kongresni center

*Prijava in nakup vstopnice je mogoč do 23. 3. 2023. Kotizacija za pedagoške delavce je 15,00 EUR. Nakup vstopnice za nepedagoške delavce je možen tukaj.

Oglejte si vsebino in program konference.

KOTIZACIJA VKLJUČUJE:
> udeležbo na vseh predavanjih konference
> kakovostna predavanja priznanih strokovnjakov
> prevajanje angleških predavateljev v slovenski jezik
> pogostitve ob odmorih v času trajanja konference
> kosilo v kongresnem centru Brdo pri Kranju v času konference
> potrdilo o udeležbi za pridobitev točk za napredovanje

DOBRODELNOST: KUPNINA BO NAMENJENA FUNDACIJI ROK ZA NADARJENE UČENCE

Celoten izkupiček od prodanih vstopnic (brez DDV) za konferenco Moč digitalnega poučevanja bo namenjen fundaciji ROK za nadarjene učence. Fundacija ROK je bila ustanovljena pred začetkom šolskega leta 2013/14 z namenom finančne pomoči nadarjenim šoloobveznim slovenskim otrokom, ki jim življenjske razmere onemogočajo razvoj talentov na področjih znanosti, športa, kulture ter vzgoje in izobraževanja, in spodbujati druge k pomoči.

Podrobnejša navodila za pridobitev finančne pomoči si lahko preberete na spletni strani www.fundacijarok.si, kjer je tudi prijavnica, prek katere lahko zaprosite za pomoč za svoje učence.

PREDSTAVITE SVOJ DIGITALNI PROJEKT IN OSVOJITE NAGRADO

Med vsemi šolami, ki bodo poslale predstavitev svojega digitalnega projekta, bomo izžrebali enoletni dostop do vsebin na izziRokus.si za učitelje in učence za šolsko leto 2023/24. Za več informacij pišite na klaudija.doljac@rokus-klett.si.