KONEC ŠOLSKEGA LETA JE TU!

Otrok oblečen v Alberta Einsteina

SRČNOST, POGUM in NAPREDEK

… so lastnosti, ki so bile v tem šolskem letu prav gotovo vaše odlike. Pedagoški delavci ste se znova izkazali in premagali veliko izzivov. Šolarje ste s predanostjo vodili prek ovir, jim stali ob strani ter jim predali obilo novega znanja. Danes pa je dan, ko boste skupaj z njimi stekli čez ciljno črto. Ponosni smo, da so bila del te poti tudi gradiva založb Rokus Klett in Modrijan izobraževanje.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in vas vabimo, da šolsko leto skupaj zaključimo z obilo pozitivne energije. Spodaj si preberite misli, občutke ali nasvete drugih pedagoških delavcev. 🙂

Tudi vi jih lahko delite TUKAJ.

Čeprav se bodo šolske klopi izpraznile in se odpravljate na zasluženi oddih, pa smo vam mi še vedno na voljo. Če boste potrebovali informacije ali nasvet, nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 19 90 ali nam pišete na e-naslov info@modra-akademija.si.

Želimo vam modro poletje in obilo sončnih dni!

Šolsko leto je bilo polno izzivov, ampak smo ga uspešno zaključili. Bravo vsem!

Zelo smo se trudili skozi vse leto, a še vedno je zelo pomembno, da si znamo vzeti čas zase.

Veliko smo se naučili to leto, učenci in učitelji z njimi. Ne pozabimo, da se človek uči in ustvarja vse življenje.

Želim vam doolge, prijetne in zdrave počitnice – da si naberemo novo energijo in moči za naprej.
Hvala ekipi Rokus Klett – ne predstavljam si dela na daljavo brez e-gradiv!

Miren in sproščen dopust.

Skupaj smo preživeli nenavadno in drugačno šolsko leto. Vzelo nam je precej več energije, saj delo na daljavo ni bilo mali zalogaj. Hvala Rokusu za pomoč. Kolegi pa si naberite novih moči, lep dopust in naslednje šolsko leto začnimo s pozitivnimi mislimi.

ŠOLI SMO KOS! 🙂

Pogum je v tem, da smo si upali, zmogli s trdo voljo in prepričanjem, da nas ta virus pa le ne bo ustavil. Zakaj pa se potemtakem učimo!? Hura, šola je zakon!

Tudi založbi Rokus Klett hvala za vse organizirane e-seminarje in podporo, ki nam ju nudite z učnimi gradivi.

Dobro izobraževanje ima izjemno vrednost za družbo. Hvala vsem, ki se tega zavedajo in za to tudi delajo.
Če smo zmogli to leto, bomo tudi vsa naslednja! 🙂
Dragi sodelavci in sodelavke. Vsak trenutek našega življenja je dragocen. Bogu hvala za neštete milosti. Za vaše talente in trud , za vaše poslanstvo. Skupaj delajmo dobro in gradimo boljši svet. Bog vas živi. Amen.
V življenju je treba imeti pospravljeno “podstrešje” in SRCE na pravem mestu.
Kadar vas kdo prosi za nasvet vedite, da ni nujno, da ga bo upošteval. Vsekakor pa živite z zavedanjem, da vzgajate mlade, ki nasvete potrebujejo.
”Prišel sem do strašljivega odkritja: sem odločilen element v razredu. Moj osebni pristop ustvarja klimo. Moje dnevno razpoloženje ustvarja vreme. Kot učitelj imam strašansko moč, da otroke osrečim ali onesrečim. Lahko sem mučilno orodje ali sredstvo navdiha. Lahko ponižujem ali razveseljujem, ranim ali zdravim.”
(Hiam Ginott)
Bodimo zdravi.
Čeprav mnogi niso videli vašega truda, so ga dijaki zagotovo opazili in cenili. Premostili smo res nenavadno šolsko leto, v katerem so dijaki protestirali, da hočejo v šolo – kar si verjetno nikoli ne bi predstavljali :). Predolgo smo poučevali preko zaslona, pogrešali zvedave poglede in žive odzive naših otrok .. in uspeli. Prišli ste do zasluženega dopusta, spočijte si in naberite novih moči in optimizma za leta, ki prihajajo. Skupaj bomo zmogli premagati tudi nepričakovano! Kdor hoče, najde način, kdor noče, najde izgovor. Mi hočemo delati dobro in zato bomo tudi zmogli :).

Pol šolskega leta sem preživela doma in v bolnišnici zaradi okužbe s koronavirusom. Ko sem se toliko okrepila, da sem med rjuhe povabile svoje najboljše prijateljice – KNJIGE – je celo tako težko obdobja življenja dobilo smisel.

Spoštovani kolegi želim vam varno in mirno poletje z vsaj nekaj knjigami ob sebi.

Bilo je nenavadno, posebno, a skupaj smo zmogli!

Hvala tudi založbi Rokus Klett za ta doprinos in uspeh!

Dragi učitelji in učiteljice. Moje pedagoško poslanstvo se je v tem šolskem letu končalo. 40 let je mimo! Vsa zahvala založbi Rokus Klett in njenim sodelavcem za kreativnost pri učbenikih in delovnih zvezkih, za ogromno ali največkrat vso pomoč z dnevnimi pripravami. Lili in Bine sta me spremljala vsa leta. Ostanite kvalitetna založba še naprej in vse dobro.
M.H.

To leto je res bilo precej drugačno. Postavljeni smo bili pred čisto nove in neznane izzive. S skupnimi močmi nam je dobro, lahko rečem celo super uspevalo. Zdaj pa si privoščimo zabavne in brezskrbne počitnice.
Želim si, da se po tem turbulentnem šolskem letu pošteno spočijemo ter da v naslednjega vstopimo z novo pozitivno energijo in seveda da “okusimo” pouk tako, kot se spodobi – brez omejitev…
Diham zrak zgoščenih misli,
med platnicami spoznanj,
čez valove norih časov
piha veter novih sanj.
”Ne učite otrok s strogostjo, raje poskrbite, da se bodo na poti k znanju zabavali. Tako boste morda pri vsakem odkrili sled genialnosti na nekem posebnem področju.”
Platon
Kljub posebnemu letu smo uspešno prebrodili vse težave in mimo vseh ovir pripluli varno v pristan – do konca šolskega leta. Zaslužene počitniceeee ….jeee!
”Kdor predolgo gleda v tla, ne bo videl mavrice.”
E. Hemingway