Mag. Ana Jana Šušteršič, univ. dipl. psih., registrirana psihologinja s certifikatom EuroPsy. Ustanoviteljica podjetja Talents Management Institute, d. o. o., lastnica zasebne psihološke prakse.

Podiplomski študij menedžmenta sem zaključila na Swinburne University of Technology v Melbournu v Avstraliji in na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Sem specializantka transakcijske analize za področja organizacije, edukacije in psihoterapije pri mednarodno priznanih Tonyju Whitu, Nevenki Miljković in dr. Sari van Poelje, nosilka naziva NLP Learning Coach (certifikat INLPTA, inštitut ILE, Nemčija), certificirana svetovalka v organizacijah (inštitut Initial, Nemčija), nosilka certifikata za uporabo tehnike EMDR (dr. Roger Solomon), trenerka umetnosti inoviranja in soustanoviteljica 12 dejavnikov inoviranja, certificirana trenerka SDI 1. in 2. stopnje, certificirana vodja trajnostnega razvoja, certificirana strokovnjakinja za optimizacijo procesov v organizacijah ter certificirana timska coachinja (Intact Academy, certificirani program ICF). Sem v stalnem procesu usposabljanja s svojimi mentorji in supervizorji v tujini, pa tudi v Sloveniji. Že 30 let delam v gospodarstvu, zadnjih 15 let na področju ocenjevanja in razvoja kadrov. Delala sem na vodstvenih delovnih mestih v medijih, prodaji in marketingu. Vsa leta sem se izobraževala na področju psihologije osebne rasti in razvoja. Navdušuje me, ko vidim čudovite, ustvarjalne, zavzete, pozitivne ljudi, ki si zaupajo, pomagajo, ki želijo sodelovati in kontinuirano ustvarjati spremembe na bolje.

V zadnjih 15 letih sem izvedla več kot 3000 delavnic, predavanj in coachingov, na katerih sem ljudi podprla v njihovem samozavedanju in učinkovitem delovanju. Sodelujem z zelo različnimi organizacijami, timi in posamezniki.

»Bodi Ti! Nihče drug ne more tega storiti tako dobro kot edino Ti.« Ljudje smo edinstveni in naši potenciali so veliko večji, kot pogosto mislimo.

Mag. Ana Jana Šušteršič (portret)