• Izobraževalna tema

 • Termini izobraževanj

 • Izobraževanje za

 • Ponastavi filter

Izbirate lahko med tremi oblikami izvedbe izobraževalnih srečanj:

 • Spletna predavanja (webinarji) v dolžini 60 minut bodo potekala od septembra do oktobra 2020, vsakič od 18. do 19. ure. Izbirate lahko med devetimi izobraževalnimi vsebinami. Kotizacija za udeležbo na posameznem srečanju znaša 19 EUR in vključuje vstopnico za spletno predavanje (vaša unikatna koda), potrdilo o udeležbi in posnetek predavanja. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo; plačnik je lahko šola ali fizična oseba. Število mest na posameznem spletnem predavanju je omejeno.
  Podrobni opisi vsebin in možnost prijave na spletna predavanja so vam na voljo TUKAJ.
 • Izobraževalna srečanja v obsegu štirih pedagoških ur bodo potekala v mesecu aprilu 2021 v Ljubljani in Mariboru, vsakič od 15.00 do 18.15. Na voljo je 12 razpisanih terminov. Točni lokaciji bosta znani 25. marca 2021. Vsi prijavljeni bodo glede lokacije pravočasno obveščeni po e-pošti. Izbirate lahko med šestimi izobraževalnimi vsebinami. Kotizacija za posamezno izobraževalno srečanje znaša 58 EUR in vključuje organizacijo, potrdilo o udeležbi, blok in pisalo. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo; plačnik je lahko šola ali fizična oseba. Število mest na posameznem izobraževalnem srečanju je omejeno.
  Podrobni opisi vsebin in prijava na izobraževalna srečanja so vam na voljo TUKAJ.
 • Izvedba izobraževalnega srečanja na vaši šoli je mogoča takrat, ko vam ustreza. Vsako izobraževalno temo (izbirate lahko med desetimi) v dogovoru z vami prilagodimo potrebam in ciljem vašega pedagoškega aktiva. Na vaše povabilo se bodo pri vas z veseljem oglasili naši izobraževalni svetovalci, vam podrobno predstavili vsebino izobraževalnih tem in pripravili ponudbo, prilagojeno vašim željam.
  Podrobni opisi vsebin in prijava na izobraževalna srečanja na vaši šoli so vam na voljo TUKAJ.